Bliv medlem

Som medlem af IT-Politisk Forening får du mulighed for at:

  • Få indflydelse på særligt dansk (men også europæisk, bl.a. via EDRi) IT-politik.
  • Debattere med mange kyndige medlemmer på vores postlister.
  • Blive aktivist.
  • Støtte arbejdet med at fremme digitale menneskerettigheder ikke mindst ytringsfrihed og beskyttelse af privatlivet.

Medlemsskab og kontingent

Et medlemskab af IT-politisk Forening kræver en e-mailadresse og 100 kr om året i medlemskontingent. Bliv medlem her

Bemærk at indmeldelse sker på et separat domæne. Det skyldes at vores medlemskartotek er hostet på en server som kun IT-Politisk forening har fysisk adgang til, mens den offentlige hjemmeside ligger på en cloud-server.

Kontingentet dækker et kalenderår, altså fra 1. januar til 31. december. Du får ikke rabat, hvis du melder dig ind i løbet af året, men som regel lader vi kontingentet gælde det følgende kalenderår med, hvis du melder dig de sidste måneder af året.

Kontingentet indbetales på vores konto i Jyske Bank: 6610-0002488866 Vigtigt: Når du betaler kontingent, skal du kun meddele os din e-mailadresse. Vær rar IKKE at skrive nogen anden besked til os. Hverken kontingent, indbetaling eller dit navn eller ... Vær også rar ikke at kamouflere @; din e-mailadresse gives ikke videre til andre. Grunden er at vi identificerer medlemskontingenter på e-mailadresser. Det gør vi automatisk hvis du skriver din e-mailadresse, ellers skal vi gøre det manuelt. Forskellen er at det blot er meget mere besværligt for kassereren at registre betalingen manuelt. Du kan vælge hvilken som helst e-mailadresse som passer dig blot du modtager mailene til den.

Privaliv og data

IT-Politisk forening registerer medlemmernes e-mailadresser for at kunne udsende meddelelser i henhold til foreningens vedtægter, fx indkaldelse til generalforsamlinger, samt for at kunne lade medlemmer deltage på foreningens mailinglister. Vi deler ikke oplysninger om vores medlemmer med andre. Vi registrerer betalinger af kontingent samt tilmeldinger til mailinglister. Medlemmer kan få tilsendt en oversigt over deres tilmeldinger på https://admin.itpol.dk/medlemmer/maillistadm.cgi Skriv til bestyrelsen@itpol.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker.

Bankoplysninger

Bankkonto: Jyske Bank 6610-2488866

IBAN kontonummer   DK1066100002488866
SWIFT-adresse/BIC   JYBADKKK
Emner: